Over ons

Cozijnen BV is specialist in het ontwerpen, produceren en monteren van stalen kozijnen. Samen met onze klanten maken wij een maatwerk ontwerp dat aan de eisen en wensen van de klant voldoet. Daarna worden de stalen kozijnen vakkundig geproduceerd, gemonteerd en opgeleverd. Wij plaatsen kozijnen, puien en deuren voor zowel buiten als binnen welke stuk voor stuk een meerwaarde geven aan het in- of exterieur van de woning of het pand.

Over ons

Mogelijkheden

Wij werken voor veel verschillende opdrachtgevers; aannemers, vastgoedeigenaren, architecten, maar ook particulieren. Met stalen kozijnen zijn er heel veel mogelijkheden, want ze zijn op vele manieren toepasbaar. Denk aan raamkozijnen, (tussen)deuren, puien, scheidingswanden, maar ook veranda’s en tuinhuizen. Naast de stalen kozijnen biedt Cozijnen ook op maat gemaakte binnen- en buitenmeubilair aan zoals stalen kasten, tafels en haarden.

Over ons

Kwaliteit

Cozijnen levert duurzame kozijnen van hoge kwaliteit. Stalen kozijnen zijn sterk en gaan erg lang mee in vergelijking met houten kozijnen, daarnaast hebben ze hoge isolatiewaarden en zijn zeer inbraakwerend. Cozijnen biedt ook de mogelijkheid aan om brandwerende en rookwerende kozijnen te produceren conform de NEN normering. Deze eis is vaak van toepassing voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen en scholen.

Maatwerk

Voordat we de productie kunnen starten, komen wij op locatie om de stalen kozijnen in te meten. Ook bespreken we de wensen van de klant en maken we gezamenlijk het ontwerp. Na de productie, worden de kozijnen gemonteerd en netjes afgewerkt door onze kundige vakmannen. Door onze transparante werkwijze wordt u het hele traject op de hoogte gehouden en heeft u goed inzicht in het hele proces. De stalen kozijnen van Cozijnen worden dus op maat gemaakt en helemaal naar wens van de klant.

SPECIALIST IN MAATWERK STALEN KOZIJNEN EN DEUREN